Total: (168,848)
Parajsa.com

Parajsa

... per nje jete me te mire

Netbooks, gjithnjë e më të popullarizuar

0

Netbooks, gjithnjë e më të popullarizuar

Kompjuterët e lirë dhe të vegjël e kanë pushtuar tregun dhe janë bërë mjaft popullor, e sidomos tani në periudhën e recesionit ekonomik i cili e ka prekur gjithë botën.

Çmimet e këtyre kompjuterëve janë elementi më atraktiv i tyre, që i bën konsumatorët të kenë dëshirë të posedojnë një pajisje aq të lëvizshme dhe me shumë lëvizshmëri, për më pak se 400 dollarë.

Tani me përmirësimet ekonomike, konsumatorët do të duhet të hapin përsëri kuletat e tyre për kompjuterë të versioneve dhe stileve të ndryshme.

Prodhuesit e kompjuterëve si Hewlett-Packard, Lenovo dhe Toshiba pritet që të shfaqin modelet e reja të netbook-ëve, me karakteristika të ngjashme si ekran të ndjeshëm në prekje, procesorët e fundit e Intel Atom, dhe performanca tjera interesante.

Dhe, përfundimisht mund të themi se popullariteti i netbook-ëve është në rritje dhe pse prodhuesit e kompjuterëve të tillë kanë marzha të vogla të fitimit, mirëpo në anën tjetër kjo është një kërkesë në rritje e konsumatorëve.

Totali 0 Vota
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

Shkembejeni

Rreth autorit

Parajsa.com është një portal i pavarur në gjuhën shqipe, i themeluar në vitin 2001, që ka depërtuar zemrat shqiptare në Kosovë, Shqipëri, Çameri, Maqedoni, Mal të Zi, dhe kudo ku jetojnë shqiptarët, për vite me rradhë, nëpërmjet një larmie temash të ndryshme nga të gjitha fushat e jetës.

Shkruani nje koment