Total: (168,688)
Parajsa.com

Parajsa

... per nje jete me te mire

Foto nga natyra dhe qytetet Shqiptare.

Postuar ne: Arti shqiptar


 • Participant
  AlbShkodra ne #853

  Ne vazhdim mund te vendosni dhe te shikoni foto te natyres dhe qyteteve Shqiptare.


  Participant
  AlbShkodra ne #7226

  VERIU.

  Peisazh nga Veriu


  Participant
  AlbShkodra ne #7227

  Vlore


  Participant
  AlbShkodra ne #7228

  Parku Rinia ne Tirane.


  Participant
  AlbShkodra ne #7229

  Pamje nga ajri e tokave shqiptare .


  Participant
  AlbShkodra ne #7230

  Butrinti


  Participant
  AlbShkodra ne #7231

  Butrinti.


  Participant
  AlbShkodra ne #7232

  Butrinti..


  Participant
  just_me ne #7307

  VLORA


  Participant
  drago ne #7318

  SHUME TE BUKURA ME KUJTON SHQIPERIN


  Participant
  just_me ne #7308

  po normale o drago se nga shqiperia jone e bukur jane marre


  Participant
  imported_erNis ne #7225

  shume bukur vertete…


  Participant
  sabrina ne #7305

  BUTRINTI o sa me kish marr malli per ta pare


  Participant
  sabrina ne #7306

  po te keni ndonje foto te velipojes mire do beni te na e vendosni


  Participant
  just_me ne #7309

  shkodra

Duke pare 15 postime - 1 ne 15 (nga 131 ne total)

You duhet te identifikoheni per tju pergjigjur kesaj teme.