Lista e Njoftimeve
Email:
Sondazhi: Edukimi?
Cfare shkolle keni bere?

Fjalekyce: darka e gabuar

totali: 1 | duke treguar: 1 - 1
“Darka e gabuar” një vepër e ekuilibruar

“Darka e gabuar” një vepër e ekuilibruar

Vepra e fundit e Kadaresë “ Darka e gabuar ” mbështetet në ekskluzivitetin e një ngjarjeje reale apo më mirë të themi një ngjarjeje që përmban diçka të vërtetë, diçka të sajuar, apo imagjinare, mbase edhe diçka abstrakte, por që autori me një maturi ato i sendërton aq mirë dhe veprës i jep një kahe misteri, ndonjëherë me situata absurde, që të lënë pezull deri në fund të veprës me atë absurditet, por të trajtuar aq mirë, e cila ndërtohet me një mjeshtëri të rrallë të autorit, që nga thjeshtësia e deri te qasja më moderne....
totali: 1 | duke treguar: 1 - 1
Identifikohuni
Kendi i Reklamave
avatar Parajsa ne 29/05/2011 01:25:30
Nje analize e detajuar e vepres, qe te le vertet pershtypjen e nje shpalosje enigmatike te elementeve historike.
avatar rolanda ne 02/11/2010 21:09:38
mendimi im per kete artikull eshte: ky artikull me pelqeuu shum,sepse kishte keshilla shum te mira
avatar Rasim ne 01/11/2010 00:22:50
Pa koment:Me pelqeu artikulli ishte me te vertet artikull i mir dhe shprehjet reale nga ana e Gazetares me pervoje.Po ishte me me pervoje nga dy ...
avatar Ilirjana ne 15/10/2010 07:05:04
Adem Jashari ishte nje shembull unik ne historin e popullit ton. Vepra e tij dhe e gjith atyre qe e imituan do te na bej ...
avatar arta velaj ne 28/09/2010 22:20:25
desha thjesht te thoja qe shpresoj qe afrimi te ket ngelur ai afrimi i thjesht qe kam njohur dikur, i bej shum urime.
Autori i Perzgjedhur
Kendi i Reklamave