Total: (49808)
Parajsa.com

Parajsa

... per nje jete me te mire

Miss – Mr Albania 2001 – Konkuruesit per ju

0

Miss - Mr Albania 2001 - Konkuruesit per ju P er ju bukuroshet shqiptare konkurente dhe djemte konkurente, ne spektaklin Miss & Mr Albania 2001.

 

Konkuruesit per ju


Isida Haxhi
Gjatesia: 1.73
Pesha: 55 kg
Permasat: 89-67-92

Pegi Xhani
Gjatesia: 1.74
Pesha: 55 kg
Permasat: 82-62-90

Albana Osmani
Gjatesia: 1.74
Pesha: 56 kg
Permasat: 88-66-91

Mirela Nurka
Gjatesia: 1.70
Pesha: 50 kg
Permasat: 81-61-86

Eriola Ademi
Gjatesia: 1.82
Pesha: 62 kg
Permasat: 93-68-90

Pegi Xhani
Gjatesia: 1.74
Pesha: 55 kg
Permasat: 82-62-90

Helena Gabeshi
Gjatesia: 1.72
Pesha: 52 kg
Permasat: 89-64-92

Edona Sllomniku
Gjatesia: 1.76
Pesha: 52 kg
Permasat: 89-64-89

Anjeza Maja
Gjatesia: 1.74
Pesha: 50 kg
Permasat: 86-62-90

Marinela Nasto
Gjatesia: 1.75
Pesha: 60 kg
Permasat: 90-68-95

Xhulieta Canaj
Gjatesia: 1.83
Pesha: 62 kg
Permasat: 89-67-95

Eralda Gaba
Gjatesia: 1.68
Pesha: 50 kg
Permasat: 82-64-82

Eriselda Godinaj
Gjatesia: 1.73
Pesha: 50 kg
Permasat: 86-66-90

Odeta Cunaj
Gjatesia: 1.68
Pesha: 44 kg
Permasat: 82-62-88

Redona Eltari
Gjatesia: 1.70
Pesha: 54 kg
Permasat: 84-64-86

Olta Heqimi
Gjatesia: 1.80
Pesha: 60 kg
Permasat: 90-63-92

AnxhelaPeristeri
Gjatesia: 1.72
Pesha: 52 kg
Permasat: 89-66-94

Olta Aliu
Gjatesia: 1.70
Pesha: 49 kg
Permasat: 83-62-88

Aulona Skuqi
Gjatesia: 1.71
Pesha: 54 kg
Permasat: 92-66-92

Marsela Qirko
Gjatesia: 1.69
Pesha: 53 kg
Permasat: 87-64-88

Ervis Lamcja
Gjatesia: 1.70
Pesha: 49 kg
Permasat: 89-65-90

Amela Dusha
Gjatesia: 1.78
Pesha: 54 kg
Permasat: 85-64-91

Olta Cobani
Gjatesia: 1.75
Pesha: 50 kg
Permasat: 84-64-88

Mirvjena Mucolla
Gjatesia: 1.76
Pesha: 60 kg
Permasat: 90-66-93

Anisa Kospiri
Gjatesia: 1.76
Pesha: 56 kg
Permasat: 92-62-89

Iva Bylykbashi
Gjatesia: 1.70
Pesha: 50 kg
Permasat: 80-60-84

Liberta Spahiu
Gjatesia: 1.73
Pesha: 52 kg
Permasat: 89-64-90

Mirjeta Zeka
Gjatesia: 1.80
Pesha: 59 kg
Permasat: 93-66-94

Serena Veseli
Gjatesia: 1.73
Pesha: 50 kg
Permasat: 86-64-88

Rezarta Eltari
Gjatesia: 1.72
Pesha: 51 kg
Permasat: 82-59-84

Elvina Aliu
Gjatesia: 1.70
Pesha: 50 kg
Permasat: 89-63-90

Drenusha Latifi
Gjatesia: 1.74
Pesha: 55 kg
Permasat: 89-66-90

Elona Kormaku
Gjatesia: 1.69
Pesha: 52 kg
Permasat: 87-67-91

Orjana Duro
Gjatesia: 1.80
Pesha: 58 kg
Permasat: 90-66-92

 


Alban Berisha

Andi Comollari

Erion Dako

Alaudin Hamiti

Arjan Zhupa

Olti Xhezo

Julian Lekocaj

Florian Ackaj

Ajsel Omerbarxhi

Ermal Hamzaj

Erald Buzi

Ernis Cili

Robert Cela

Arben Selmani

Elton Memagaj

Miss dhe Mr. Albania 2001

Anisa Kospiri-Olti Xhezo

Shkembejeni

Rreth autorit

parajsa

Parajsa.com është një portal i pavarur në gjuhën shqipe, i themeluar në vitin 2001, që ka depërtuar zemrat shqiptare në Kosovë, Shqipëri, Çameri, Maqedoni, Mal të Zi, dhe kudo ku jetojnë shqiptarët, për vite me rradhë, nëpërmjet një larmie temash të ndryshme nga të gjitha fushat e jetës.

Shkruani nje koment