ViP
Shendeti
0

Ruani mëlçinë me këto produkte

Përdorimi i alkoolit dhe ushqimet tepër të yndyrshme nxisin sëmundjet e mëlçisë. Ushqimet e konsumuara luajnë një rol të rëndësishëm…

0

Northmen – A Viking Saga (2014)

Titulli: Northmen – A Viking Saga (2014) Kohezgjatja: 97 min Vleresimi: 5.7 Stili: Aksion | Aventure Regjia: Claudio Fäh Skenari:…

Lifestyle
Teknologjia

Sport
Ekonomi