0

`Gati Kushtetuta e re`

Ministri i Drejtësisë, Nasip Naco, gjatë një interviste për “Albanian Screen”, thotë se mazhoranca i ka votat e mjaftueshme për…

0

`Gati Kushtetuta e re`

Ministri i Drejtësisë, Nasip Naco, gjatë një interviste për “Albanian Screen”, thotë se mazhoranca i ka votat e mjaftueshme për…


0

Krijimi

Shpjegimi i mjegullnajave do t’i jepte kuptim përmasës. Përmasa është shumë e rëndësishme në shkencë, në art dhe në jetën…

0

Mortdecai (2015)

Titulli: Mortdecai (2015) Kohezgjatja: 106 min Vleresimi: 5.3 Stili: Aksion | Komedi Regjia: David Koepp Skenari: Eric Aronson, Kyril Bonfiglioli…